For mig handler det helt grundlæggende om balance

At finde ind til det liv hvor vi føler os i balance med os selv.

I hvert fald størstedelen af tiden.

Et liv hvor vi lever i overensstemmelse med de livsværdier vi har hver især.

Mange af os lever et liv i ubalance og først alt for sent opdager vi, at dette liv gør os syge. Bekymringer, ængstelse, frygt og nedtrykthed bliver til mave- og tarmproblemer, hovedpine, spændinger og til sidst får kroppen svært ved at fungere optimalt.

Den første træning er at stille ind på sin ”sjæl” og lytte til, hvad den har at fortælle os. Det er den stille indre stemme, som altid vil viske sandheden til os, men som let bliver druknet i en travl hverdag.

Det er ikke afgørende, hvad det er, du bestemmer dig for, der skal være dit fokus for at holde livet i balance. Men det er vigtigt at du holder fast i dette fokus selv i svære stunder hvor det måske vil være nemmere eller mere fristende at vælge en anden vej.

Jeg har f.eks. et stort behov for ro og nærvær omkring mig. Derfor vælger jeg at bo på landet, jeg vælger at arbejde med kunder 1:1 eller i små grupper og jeg vælger at have dage i løbet af ugen hvor der ikke er planlagt ret meget.

Det har taget mig mange år at finde frem til denne form for balance i mit liv og jeg bliver da stadig draget af at søge væk fra denne grundlæggende værdi f.eks. i form af at tage et job med en bedre løn og meget mere run på..

Men jeg ved med mig selv at hvis jeg gør det, så skaber jeg langsomt en ubalance i mit sind og min krop.

Og det ønsker jeg ikke. Så jeg holder fast i at fokusere på denne grundværdi, fordi jeg ved at den er utroligt vigtig for at jeg er i balance.

[/et_pb_text][/et_pb_column]

[/et_pb_row][/et_pb_section]