Kommunikation mellem dig og hesten

Det er vildt fascinerende at arbejde med den energi der opstår mellem to kroppe, hvordan man kan følges ad uden at tale sammen, men lade kroppen og energien vise vejen.

At skabe et fundament for en tillidsfuld kommunikation, hvor begge parter tager del i dialogen.

At være undersøgende og nysgerrig

For at skabe et nært samarbejde er det vigtigt at man lytter og undersøger, ikke kun hvor er jeg henne, men også hvor er VI henne?

Når vi skaber en dialog med hesten bliver træningen mere givende for begge parter. Vi stiller et spørgsmål og venter på et svar fra hesten. Vi kommanderer ikke bare hvad hesten skal gøre, men er åben overfor de svar der må komme og indstiller os på at hesten også kan komme med forslag.

Når vi går ind i træningen sammen med hesten med den tilgang at vi gerne vil undersøge hvad der kan opstå, er nysgerrige på om vi sammen kan skabe f.eks. en afslappet versade, så vil hesten gerne være med.

Det betyder ikke at vi bliver uklare eller ikke må have en plan, men det betyder at vi er åben overfor hvordan både hesten og du har det den dag, åben overfor forslag der kan opstå og er klar til at give plads til at fejle, det jeg kalder ”danne erfaringer” uden at være dømmende overfor sig selv og hesten.

Alle sessioner starter med en samtale, hvor jeg får en fornemmelse af, hvor du og hesten er, og hvilke emner, der fylder hos dig.

Vi kan mødes hos dig og arbejde med din hest eller hos mig hvor vi bruger mine heste.

 

 

Kommunikation og signaler

 

Hvad mine kunder siger…

Hej Heidi Tusind tak for i dag, det var tankevækkende og du gav mig værktøjer som jeg skal i gang med at bruge. Det var fantastisk at mærke den ro som opstod i min hest, når jeg gav mig god tid og huskede at trække vejret. Kh Lene

_______

 Less is more – de ord vil jeg huske. Tusind tak for en fed dag. Glæder mig allerede til vi ses næste gang. smile Eva

_______

Fra min session med Heidi Nakel Saenchai ♥️ Stella

Mirakler sker – og så på en onsdag

🌟 på en mark I stormvejr

Jeg må ha’ efterladt mindst 10 kg “gammel bagage” i plovfugerne bag mig – eller var det mon den stærke blæst der ruskede op i min oppakning og tog nogle af læssene med sig?

Eller var det Ghillie? Den Kraftfulde Hvide hingst fra alle mine prinsessedrømme, der nænsomt bar mig på sin ryg og huskede mig på at der dybt i mig bor et kraftfuldt væsen🦄

Jeg ved det ikke. Men det behøver jeg heller ikke. For idag på en mark i stiv blæst skete et lille mirakel – så meget ved jeg for det skete mig.

Jeg spredte armene ud, gav slip, havde tillid og kærlighed – og vi fløj i skridt, vi dansende en dans som jeg troede min krop havde glemt. Og for hvert kraftfuldt skridt, hvert dybt åndedrag, hver tåre og hvert kæmpe smil, efterlod jeg en lille del af min bagage i den våde jord ♥️😊