Om mig

Jeg er Heidi

Jeg er en kvinde på 44 år, som bor sammen med min kæreste og vores søn på et landsted når Fåbrog.

Jeg har min klinik hjemme i et hyggeligt lille træhus lige ved siden af vores hjem. 

Jeg arbejder kun på deltid, da jeg på den måde får mulighed for at skabe en balance mellem arbejde, fritid og familien. 

Nærvær, indre ro, kærlighed, autencitet og livsglæde er nogle af de kerneværdier som jeg lever mit liv ud fra. 

 

Kurser & uddannelser:

Min baggrund spænder bredt og rummer bl.a. Certificeret stresscoach, positiv psykologi vejleder, zoneterapeut, sanseterapeutisk massør, mindfulness instruktør, access bars practitioner, studier i ergoterapi, masterclass i detailhandelsledelse, merkonom i ledelse og samarbejde, stylecoach og hestetræningskonsulent, samt utallige kurser inden for kommunikation & body awareness hos Maja Caspersen og Noora Ehnquist fra sensitive horses.

Min historie…

Jeg sad der som en ung kvinde i starten af 30´erne, der allerede havde formået at bygge et liv op som udadtil virkede PERFEKT. Jeg havde en stor forretning og en dejlig mand som også var selvstændig. Vi boede i et stort flot hus, vi rejste ofte, gik i teatret, tog ud at spise og købte de ting, vi gerne ville have.

Men der var lige et lille MEN – for jeg trivedes ikke.

Jeg følte, at lige meget hvad jeg gjorde, så var det aldrig godt nok. Jeg følte mig aldrig som nogen succes, jeg gik i en boble og var ikke rigtigt til stede.

Jeg blev mere og mere stresset.

Jeg sov dårligt om natten og kunne ikke finde ro. Jeg følte hele tiden, at jeg skulle finde på noget nyt til min forretning, og havde dårlig samvittighed overfor min mand, min familie og de venner, som jeg ikke havde overskud til.

Det endte i en fælles beslutning om skilsmisse og samtidig solgte jeg min forretning.

Jeg var nået til et punkt, hvor jeg følte jeg hang i med fingerspidserne. Jeg var træt og havde mistet følingen med hvem jeg var.  

Der var kommet flere og flere symptomer på min stress; søvnløshed, tankemylder, problemer med maven, hovedpine og svimmelhed, og min angst var tiltagende.

Da jeg var helt færdig med forretningen, gik jeg for alvor ned. Jeg var hundeangst – kunne ikke handle, køre bil, tage toget o.s.v.

Hvem var jeg

Jeg endte på lykkepiler og gik til utallige timers terapi. Det tog mig lang tid at acceptere, at jeg ikke var direktøren/ indehaveren Heidi – nu var jeg bare Heidi. Men hvem var det?

Hvad var det, der definerede mig, og hvad var mine livsværdier?

Jeg var begyndt at tage hestene ind i mit liv igen. Dem havde jeg fravalgt i mange år, fordi jeg ikke syntes, der var tid til det. Sammen med dem begyndte jeg at mærke følelsen af nærvær igen. Og jeg begyndte at trække vejret.

Stille og roligt udvidede jeg min horisont. Jeg begyndte at interessere mig mere og mere for mennesket, kroppen, mindset, psyken og hvordan det hele hænger sammen. Jeg fandt ind til mig selv – et skridt ad gangen.

Jeg uddannede mig indenfor hestetræning, adfærdspsykologi, ergoterapi og zoneterapi, og jeg følte at jeg rykkede tættere på mit ”gamle jeg”. En del af mig, som jeg havde glemt at tage med mig i min karriere, men også en del af mig, som jeg ubevidst havde forsøgt at gemme væk – den empatiske og sensitive Heidi – hende, som mærkede alt for meget.

Jeg tog hånd om mig selv ved at bruge tid med hestene, body awareness, mindfulness og var opmærksom på kosten. Jeg havde i mange år haft problemer med min mave, og de problemer forsvandt. Jeg var også plaget af stærke smerter p.g.a. sygdommen endometriose og fik morfin for det. I dag er medicinen lagt på hylden, og de fleste dage kan jeg holde smerterne væk med blide strækøvelser eller en god ridetur😊

Nu ved jeg, hvor vigtigt det er at komme helt ind og mærke min indre ro og lytte til de svar, min krop giver mig.

Dag for dag bliver jeg klogere på min egen krop og på mig selv – og nogle dage snubler jeg ligesom alle andre mennesker. Og det er okay. Nu kan jeg rumme det og acceptere, at det hele ikke er perfekt. Jeg skal være præcis den jeg er, og det er perfekt på sin helt egen måde.

Jeg har lært at sige nej tak til det, som ikke nærer mig, og handle ud fra, hvad der føles rigtigt.

Jeg tror…

Jeg tror på, at jo mere jeg plejer mig selv, jo mere jeg viser omsorg for mig selv, desto mere har jeg også at give ud af til mine nærmeste, men også til de mennesker som kommer hos mig for at få hjælp.  Indre ro, nærhed og omsorg spreder sig som ringe i vandet.

Hvis du også ønsker at finde en indre ro, finde din styrke og få skabt en balance i DIT Liv,  så er du meget velkommen til at kontakte mig.